cadouri ideale pentru soferi

5 cadouri ideale pentru soferi

Luna cadourilor e abia la început, așa că trebuie să ne bucurăm: încă e timp să le aratăm persoanelor dragi cât de mult contează pentru noi. Dacă nu te simți inspirat în alegerea cadoului potrivit, echipa Ityres vine în ajutorul tău oferindu-ți 5 idei creative și utile de cadouri ideale pentru șoferi.

Cadoul ideal pentru șoferi trebuie să fie util, plăcut din punct de vedere estetic și de ce nu, imprevizibil. Încercați atunci când faceți cadouri, să vă gândiți la idei ieșite din comun, nu la ce s-ar aștepta să primească.

Cadouri ideale pentru soferi

O zi pe circuit

O zi pe un circuitul de curse reprezintă visul oricărui șofer. În jurul Bucureștiului există cel puțin 3 piste unde puteți pilota în voie un autoturism. Ideea este destul de ofertantă, având în vedere că la unele dintre circuite poți veni chiar cu propriul automobil. Prețul variază în funcție de foarte multe criterii, așa că dacă vi se pare tentant, ar fi bine să faceți un mic research înainte.

Accesorii auto

Din nou, ideea aceasta este foarte ofertantă. Aveți o mulțime de posibilități din care puteți alege, de la accesorii de interior, până la spoilere și stickere auto. Dacă însă considerați că acest tip de accesorii nu se potrivesc, puteți opta oricând pentru accesoriile specifice sezonului rece: lopată, recletă, lanțuri pentru roți, etc.  De obicei accesoriile auto au prețuri mici, mai puțin cele de tuning, care modifică aspectul exterior sau interior la mașinii.

Mănuși de condus

Poate nu-i cel mai trebuincios cadou din această listă, dar cu siguranță îl vor surprinde într-un mod plăcut pe șoferul sau șoferița care le va primi. Mănușile de condus sunt făcute de cele mai multe ori din piele de miel și sunt cusute manual. Acestea se găsesc într-o varietate de forme, mărimi și culori și oferă o aderență sporită în contact cu materialul din care este făcut volanul.

Cauciucuri de iarnă

Cauciucurile de iarnă reprezintă cadoul perfect pentru orice șofer, atâta timp cât mașina pe care o conduce nu este deja echipată. Mare atenție însă dacă hotărăști să-i cumperi acest cadou, deoarece anvelopele trebuie să se potrivească cu jantele și caroseria mașinii. Noi îți recomandăm să parcurgi unul din articolele noastre anterioare, care te va învăța cum să citești anvelopele și in funcție de ce criterii trebuie să le alegi.

Închiriază o mașină

Dacă știi că are un model preferat, îl poți inchiria câteva zile pentru o escapadă la munte. Șoferul de lângă tine va fi mai mult decât fericit să-și conduca mașina pe care o visează de ani buni, pe drumurile șerpuite și albe de munte. E bine de știut că există firme de închiriat mașini în mai toate orașele mari din România.

Nu vă lăsați însă prea duși de val, toate cadourile de mai sus sunt doar niște idei. Nu-i musai că dacă persoana apropiată este șofer trebuie neeapărat să-i faci un cadou care să reflecte acest lucru.

Valoarea unui cadou nu se măsoară în banii pe care i-ai cheltuit sau în orele pe care le-ai petrecut căutând, ci în impactul afeciv pe care il provoci persoanei căruia il dăruiești, așa că gândește-te bine înainte să te apuci de împachetat.

Echipa Ityres urează iarnă plăcută tuturor șoferilor!

sursa foto: dreamstime.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *