automobil atragator

Cum sa ai un automobil atragator

Știm cu toții că subiectivismul în ceea ce privește simțul estetic este destul de mare. În ciuda acestui fapt, am pregătit pentru astăzi un articol în care vom oferi câteva sfaturi despre cum îți poți transforma autoturismul într-un automobil atragator.

Trebuie menționat încă de la început faptul că nu ne vom referi la piesele scumpe de tuning, ci doar la câteva idei care, puse în practică, vor schimba felul în care arată mașina dumneavoastră. În ceea ce privește piesele de tuning, vom avea un articol pe această temă la jumătatea lunii decembrie, așa că urmăriți în continuare blog-ul magazinului nostru.

Cum să ai un automobil atragator?

  • Ține cont de vopsea!

Dacă îți dorești un automobil atragator, poți avea ca punct de plecare culoarea mașinii. Uită de culorile arhicunoscute din cataloagele producătorilor și încearcă să te gândești la o culoare care să-ți reflecte personalitatea.

În cazul în care simți că încă lipsește ceva, aplică pe caroserie desene făcute cu aerograful sau autocolant, acolo unde este cazul.

  • Jante cu diametrul mare

Se spune că jantele reprezintă unul din pilonii importanți, atunci când vrem să modificăm aspectul exterior al unui automobil, tocmai de aceea trebuie alese cu grijă, în funcție de anumite criterii.

În primul rând, acestea trebuie să fie compatibile cu autoturismulul din punct de vedere estetic, iar în al doilea rând, trebuie să ofere un grad sporit de siguranță. E bine să cumpărați jante auto doar de la distribuitorii autorizați, care pot oferi garanția produselor pe care le comercializează. Pentru un plus la capitolul aspect, poți apela la un atelier unde să-ți vopsești jantele auto în ton cu nuanța mașinii pe care o deții.

Cauciucurile late conferă automobilului dumneavoastră un look agresiv și provocator. Dotarea autoturismului cu astfel de anvelope oferă atât avantaje, cât și dezavantaje. Unul dintre dezavantaje este că îngreunează mașina, motiv  pentru care va consuma ceva mai mult combustibil fața de obicei. În schimb, marele avantaj este că mașina va deveni mult mai stabilă în curbe și la viteze mari.

  • Geamuri fumurii pentru a avea un automobil atragator

Geamurile pot fi făcute fumurii prin două modalități, fie prin ionizare, fie prin aplicarea unui strat de autocolant transparent pe interiorul geamului. Varianta din urmă este în mod cert mai ieftină ca prima, dar și predispusă degradării în timp. Înainte de a monta geamurile fumurii vă rugăm citiți cu mare atenție legislația în vigoare deoarece aceste aspecte se modifică foarte des.

  • Arcuri suspensie sport

Arcurile de suspensie sport coboară garda la sol a autoturismului și fac suspensia mult mai rezistentă.  Din punctul nostru de vedere, merită să îți dotezi automobilul cu un astfel de sistem doar dacă ești o persoană care are foarte grijă în timpul condusului, în caz contrar îți vei avaria destul de repede spoilerele automobilului.

Ca o concluzie, putem spune că orice modificare estetică menită să facă din autovehiculul dumneavoastră un automobil atragator, vine cu o serie de dezavantaje tehnice. În schimb, acest lucru nu reprezintă un impediment pentru cei pasionați, ba din contră, este văzut ca un risc pe care merită să și-l asume.

sursa foto: dreamstime.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *