Termeni si Conditii

Intreaga activitate comerciala desfasurata de ityres.ro este efectuata de catre VALEXANDRA TYRES SRL iar toata corespondenta aferenta acestei activitati este derulata de catre VALEXANDRA TYRES SRL

S.C. VALEXANDRA TYRES SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatie cauzate de eventualele greseli din cadrul software-ului cu care e realizat website-ul si nu raspunde nici pentru problemele de securitate ale serverului care gazduieste site-ul (este recomandata vizualizarea website-ului cu unul din programele Internet Explorer sau Mozilla FireFox).

CLAUZE:

Comenzile vor fi procesate în ordinea transmiterii lor.

În acest sens, menționăm că, din rațiuni de ordin tehnic, actualizarea stocului de Produse afișat pe Website nu se poate realiza instantaneu/în timp real.

De aceea, vă rugăm să aveți în vedere că disponibilitatea efectivă a unui Produs va fi confirmată în procesul de Acceptare a Comenzii.

 Confirmarea transmiterii Comenzii dumneavoastră generată automat de către Website nu reprezintă Acceptare a Comenzii sau acceptarea Comenzii de către Vânzător în sensul prevederilor art. 8 alin. (9) din Ordonanța de urgentă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative („OUG 34/2014”).

Vânzătorul nu consideră în nici un moment o Comandă înregistrată pentru care nu a fost transmisă o Acceptare a Comenzii ca având valoarea unui contract, ci doar ca pe o manifestare a intenției de cumpărare.
 In cazul in care stocul unui produs este mai mic sau egal cu 4 bucati, vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu comercializa o singura bucata.

 Acceptarea Comenzii de către Vânzător va fi transmisă prin e-mail/telefonic după verificarea prezenței Produsului în depozit și va cuprinde informații despre livrare.

Acceptarea Comenzii se face electronic (e-mail)/telefonic.

În cazul în care informațiile Clientului nu sunt reale sau corecte Vânzătorul poate refuza onorarea comenzii chiar și în cazul acceptării prealabile a acesteia, acceptarea astfel făcută fiind viciată, iar contractul nul.
 Termenul de livrare poate fi îndelungat și nu este fix, fiind condiționat de furnizor și de politicile acestuia cu privire la Produsele respective, care se pot modifica independent de voința Vânzătorului.

Vânzătorul nu își asumă responsabilități privind livrarea și termenele nefiind garantată Acceptarea Comenzii. Din motive neprevăzute, data de livrare a produselor la precomandă poate varia, data estimată la momentul plasării comenzii ca și data de livrare putându-se schimba până la sosirea efectivă a produsului. Plasarea unei precomenzi nu generează o obligație de livrare pentru Vânzător.

Prezentele clauze vor sta la baza contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind certificatul de garanție emis de către Vânzător sau de un furnizor al acestuia. Prin transmiterea unei Comenzi pe Website cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vânzătorul își derulează operațiunile (e-mail/telefonic). Documentele fiscale și certificatul de garanție vor fi transmise prin e-mail și la cerere tipărite pe hârtie In cazul in care, din cauza unor greseli de redactare, tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginea produselor, o comanda nu poate fi onorata, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul cat mai repede despre problema aparuta.

Continutul acestui site este protejat de legea drepturilor de autor, iar pentru orice litigiu aparut intre clienti si ityres.ro se va incerca rezolvarea lui pe cale amiabila. In cazul in care nu se reuseste acest lucru, competenta revine instantelor de judecata de la sediul VALEXANDRA TYRES SRL
S.C. VALEXANDRA TYRES SRL este inregistrata juridic si fiscal in Romania, prin urmare legea care guverneaza aceste conditii este legea statului roman.

VALEXANDRA TYRES SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor termeni legali fara o notificare prealabila, versiunea in vigoare fiind totdeauna disponibila pe website. Fiind de acord cu aceste conditii, clientul isi asuma faptul ca folosirea acestui site si efectuarea de operatiuni pe acest site se face pe propria raspundere. Pentru orice nelamurire sau comentariu va rugam sa ne consultati folosind rubrica "Contact".

Prezentele clauze sunt valabile pentru afacerile comerciale desfasurate de VALEXANDRA TYRES SRL, numit in continuare ityres.ro, si persoana fizica care lanseaza o comanda folosind platforma site-ului www.ityres.ro sau prin alte modalitati mentionate in mod expres in cuprinsul prezentului contract si care achizitioneaza produsele comercializate de ityres.ro, denumit in continuare client .

Acestea constituie cadrul in care se desfasoara relatiile contractuale intre parti, iar clientul a luat cunostinta de ele prin citirea si acceptarea lor la momentul inregistrarii ca utilizator pe site-ul www.ityres.ro si este valabil doar pentru persoane fizice si nu juridice.

La momentul inregistrarii, fiecare utilizator are obligatia de a citi prezentele clauze. Numai persoanele care isi dau acordul in mod expres pot dobandi calitatea de utilizatori si/sau clienti ai ityres.ro.

ityres.ro publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau utilizator.

Inainte de incheierea contractului la distanta VALEXANDRA TYRES SRL se obliga sa informeze consumatorul corect si complet asupra urmatoarelor elemente:

a) identitatea comerciantului si, in cazul contractelor care prevad o plata anticipata, adresa acestuia; b) caracteristicile esentiale ale produsului sau serviciului;
c) pretul de vanzare cu amanuntul al produsului sau serviciului;
d) cheltuielile de livrare, daca este cazul;
e) modalitatile de plata, de livrare sau de prestare;
f) dreptul de denuntare unilaterala a contractului ;
g) perioada de valabilitate a ofertei sau a pretului;

Toate aceste informatii apar pe site in paginile de comanda si intrebarile frecvente. Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris (e-mail, fax, scrisoare) comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit. e. "Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Consumatorul este obligat sa notifice ityres.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin email ca si mijloc de comunicare in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea produselor. Sediul comerciantului, la care consumatorul poate sa isi prezinte reclamatiile este: Brasov, str. Iuliu Maniu, nr. 61, bl. 1K, sc. E., sau prin email in sectiunea de "contact". In vederea stoparii si combaterii practicilor comerciale incorecte, persoanele sau organizatiile care, potrivit legii, au un interes legitim pot sa sesizeze Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor in legatura cu practicile comerciale incorecte pentru ca aceasta sa decida asupra reclamatiilor

CONFIDENTIALITATE

a. iTyres.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.
b. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
c. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. iTyres.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
d. Prin inscrierea in baza de date a iTyres.ro, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai iTyres.ro furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care iTyres.ro poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

a. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, iTyres.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
b. Scopul colectarii datelor este:
- informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
- trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
- de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
c. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a iTyres.ro, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul b.
d. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
e. Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
f. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
g. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
h. De asemenea, iTyres.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul b., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.
i. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Datele de contact ale Autoritatii Nationale Protectia Consumatorului unde pot fi depuse sesizarile si reclamatiile consumatorului:

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov
Adresa: Str. A. I. Cuza nr.12, Braşov. cod 500085
Tel.: 0268/413.951
Fax: 0268/418.389
Email: reclamatii.brasov@opc.ro
Comercializarea produselor de pe site-ul de fata se supune si dispozitiilor Ordonantei Guvernului nr.21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile ulterioare. Publicitatea practicata pe site este decentă, corectă şi elaborată în spiritul responsabilităţii sociale, respectand prevederile Legii 148/2000.
In sensul Legii 363/2007, termenii si expresiile de mai jos au urmatoarele semnificatii:
a) consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in practicile comerciale ce fac obiectul prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale;
b) comerciant - orice persoana fizica sau juridica care, in practicile comerciale ce fac obiectul prezentei legi, actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop,
in numele sau pe seama acesteia;c) produs - orice bunuri sau servicii, inclusiv bunuri imobile, drepturi si obligatii;
d) practici ale comerciantilor in relatia cu consumatorii, denumite in continuare practici comerciale - orice actiune, omisiune, comportament, demers sau prezentare comerciala, inclusiv publicitate si comercializare, efectuate de un comerciant, in stransa legatura cu promovarea, vanzarea sau furnizarea unui produs consumatorilor;
e) invitatie de a cumpara - prezentarea comerciala prin care se mentioneaza caracteristicile si pretul produsului intr-un mod corespunzator mijloacelor utilizate pentru aceasta si care, prin urmare, permite consumatorului achizitionarea de produse;
f) decizie de tranzactionare - orice decizie luata de un consumator privind oportunitatea, modalitatile si conditiile de achizitionare a produsului, modalitatea de plata - integrala sau partiala -, pastrarea ori renuntarea la produs sau exercitarea unui drept contractual, aceasta putand conduce ori la actiunea consumatorului ori la abtinerea de a actiona;
g) consumator mediu - consumatorul considerat ca fiind rezonabil informat, atent si precaut, tinand seama de factorii sociali, culturali si lingvistici.

În scopul funcționării programului "Magazin de încredere" după cumpărăturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail și numele produsului cumpărat vor fi transmise către compari.ro (Compari.ro fiind în proprietatea Naspers OCS Hungary Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clienților și afișarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de către Naspers OCS Hungary Kft. conform politicii de gestiune și protejare a datelor www.compari.ro.

POLITICA COOKIE

Pentru modificarea setărilor Cookie, click aici.


Ultima actualizare: 13 Oct 2023

6189 anvelope

Mai ușor ca niciodată!

Transport Asigurat

Acum, oriunde în țară!

Luni – Vineri

09:00 – 18:00

Cookies iTyres

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare.

Acceptă și Continuă

Pentru a afla mai multe, citește Termenii iTyres și Politica Cookie.