Unde pot gasi cauciucuri ieftine

Fie că vorbim de cauciucuri noi sau de cauciucuri la mâna a doua, răspunsul este același, cele mai ieftine anvelope se găsesc în mediul online. În prima parte a articolului de astăzi vom elucida împreună misterul prețurilor convenabile din online comparativ cu cele ale magazinelor clasice, iar în cea de-a doua vom expune avantajele și dezavantajele achiziționarii de bunuri prin intermediul internetului.

De ce online va fi mereu mai ieftin? În principal prețurile de pe internet sunt mai mici din trei motive. De aceea, online pot fi găsite mai ușor cauciucuri ieftine decât în magazinele fizice. 

De ce găsești mai ușor pe internet cauciucuri ieftine?

„Chiria” este mult mai mică

Pentru că majoritatea cumpărătorilor vin din mediul online, antreprenorii reduc costurile alegând locuri spațioase situate de obicei în zone în care prețul chiriei este unul decent.

Spre exemplu, o singură clădire poate fi totodată depozit, sediu, magazin și call centre, scăzând în felul acesta o mică parte din cheltuieli. Pe lângă acest lucru, construcțiile din zonele marginașe facilitează accesul autoturismelor de curierat și a TIR-urilor cu marfă, economisind în acest fel timp și combustibil.

Personalul este redus

”Less is more”, aceasta este una din devizele preferate ale antreprenorilor ce activează în mediul online. Chiar dacă sunt puțini, angajații sunt bine pregătiți și pot efectua mai multe sarcini diferite de-a lungul zilei.

După cum v-ați dat seama, mai puțini oameni înseamnă mai puține cheltuieli la sfâșitul lunii și implicit produse mai ieftine.

Concurența este una înverșunată

Spre deosebire de magazinele clasice, pe internet concurența se află la doar două click-uri distanță. Durează doar câteva secunde să faci o comparație, fapt pentru care majoritatea site-urilor păstrează prețurile cât mai aproape de ale concureței. Pentru a verifica și prețurile altor distribuitori îți recomandăm să folosești site-uri precum Shopmania.

Avantajele shopping-ului online

#1 Poți cauta produse în pauza de la muncă, atunci când îți plimbi câinele sau înainte să te culci. Magazinele online nu au program, prin urmare poți plasa o comandă indiferent de oră.

#2 Compari rapid două sau mai multe produse. Nu e nevoie să aștepți ca un casier să îți prezinte fiecare anvelopă în parte, poți analiza ore în șir prețuri și specificații tehnice.

#3 Te poți informa în timp real asupra caracteristicilor unei anvelope citind articole sau postări de pe forum-uri.

#4 Gama de produse este incomparabilă cu cea a unui magazin clasic. Spre exemplu site-ul nostru deține la momentul actual aproximativ 50 de brand-uri de cauciucuri și mii de modele pentru orice tip de autoturism. Aici poți filtra produsele și după preț, pentru a găsi mai ușor cauciucuri ieftine.

#5 Nu este nevoie să mai transporți produsele cumpărate. Acestea sunt livrate de firmele de curierat chiar în fața locuinței tale.

#6 Ultimul, dar nu cel din urmă est prețul. Motivele pentru care este mai mic față de magazinele offline au fost expuse mai sus.

Câteva din dezavantajele shopping-ului online

#1 Durează câteva zile până îți primești produsul

#2 De multe ori experiența shopping-ul online poate părea plictisitoare comparativ cu alergatul prin magazine.

#3 Uneori există riscul să se producă erori. În mod normal orice eroare se și remediază, dar asta înseamnă câteva zile de așteptat în plus.

Sfaturi utile atunci când faci cumprături online

#1 Verifică bine magazinul, caută date de contact sau o adresă. Evitați magazinele online ori operatorii economic care nu oferă date de contact complete.

#2 Dacă ai nedumeriri nu ezita să suni. Verifica disponibilitatea produselor pe care le dorești ori pune întrebări despre specificațiile acestora.

#3 Dacă magazinul online nu îți inspiră suficientă încredere alge să verifici coletul înainte să faci plata.

#4 E bine ca în momentul în care s-a emis factura sau numărul de comandă să o printați sau să avți grijă de e-mail până la finalizarea tranzacției.

Sperăm ca aceste sfaturi să te vă fi ajutat să găsiți cele mai bune cauciucuri ieftine online.

Acestea fiind spuse, echipa ityres vă dorește o experiență de neuitat în cel mai mare mall din lume denumit simplu, Internet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *