Primvara, cel mai bun sezon pentru anvelope la oferta

Primăvara și toamna sunt anotimpurile în care apar cele mai mari reduceri. Acest lucru se întâmplă deoarece magazinele trebuie să-și golească stocurile pentru a face loc noilor produse sezoniere. Toamna găsim produse cu discount pe care le putem folosi vara următoare, iar primăvara găsim produse la ofertă, pe care le putem folosi în următorul sezon rece.

Pentru că ne dorim să fiți bine informați și întotdeauna la curent cu ce este nou în acest domeniu, vom dedica articolul de astăzi în întregime prezentării celor mai bune anvelope la oferta.

Oferta anvelope Riken Snowtime B2 -9%

Brand-ul Riken este deținut de compania franceză Michelin, alături de alături de alte brand-uri consacrate acestui domeniu precum  BFG Goodrich, Kleber, Kormoran și Uniroyal. Anvelopele Riken au un nivel al calității ridicat, compania oferind mereu o deosebită atenție la tehnologia folosită în procesul de producție, reușind să ofere clienților anvelope la prețuri competitive pe piața internațională.

Poza 1

Oferta anvelope Matador MP92 Sibir Snow -9%

Modelele Sibir Snow de la Matador sunt singurele anvelope la oferta care sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Intră pe site și alege modelul care ți se potrivește în funcție de lățime, talon, diametru, indicele de sarcină și indicele de viteză. În cazul în care acești termeni îți sunt străini, citește articolul acesta înainte să plasezi o comandă online.

Poza 2

Oferta anvelope Debica Frigo 2 -8%

Anvelopele Debica beneficiază și ele de un discunt de -8% din prețul inițial. Dacă de obicei un set de anvelope Debico Frigo 2 costa 840 Lei, ei bine în această perioadă a anului poate fi al tău pentru numai 772 de lei, iar transportul va fi achitat integral de noi.

Poza 3

Oferta anvelope Vredestein Snowtrac 3 -8%

Producătorul Vredestein este renumit  pentru rezistența de care dau dovadă modelele sale pentru iarnă – Snowtrac. În ciuda acestui lucru, nu-ți recomandăm să folosești un set de anvelope de iarnă pe timp de vară, deoarece această acțiune scade speranța de viața a cauciucurilor. Dacă vrei să aprofundezi acest subiect, citește mai mult aici.

Poza 4

Oferta anvelope Michelin Alpin A5 -6%

Michelin este un producător de anvelope auto originar din Franța. Pe plan mondial, Michelin este cel mai mare producător de anvelope, având o cotă de piață de aproximativ 20%. Acest producător comercializează anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme până la avioane și de la biciclete până la navete spațiale.

Poza 5

Oferta transport gratuit

Magazinul nostru pune la dispoziție clienților, transport gratuit prin Curier Rapid oriunde în țară. Pentru a beneficia și de această oferta, comandă online de pe site-ul www.ityres.ro minim 4 anvelope. Această oferta se poate cumula și cu discount-urile mai sus prezentate. Citește în continuare acest blog pentru a fi al curent cu ultimele noutăți și cele mai bune sfaturi în materie de anvelope auto. Vă dormi un început de primăvară cât mai frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *