5 metode sa asculti muzica in masina

Șoferii care ascultă muzica în masina se împart în două categorii: cei care ascultă muzica de la radio și cei care ascultă în masina propriul lor playlist. Dacă ești printre șoferii din prima categorie, ei bine asta înseamnă că articolul de astăzi este pentru tine, deoarece vei descoperi 5 metode simple și eficiente de a asculta melodiile tale preferate atunci când mergi cu masina.

Avantajul de a asculta ce, când și cât dorești bineînțeles că nu este gratis, așa că alături de fiecare device prezentat, vom adăuga și prețul mediu al fiecăruia, la data la care a fost scris acest articol. Acestea fiind spuse, să trecem la treabă!

Bluetooth

Această variantă nu costă absolut nimic, în schimb poate fi pusă în aplicare doar dacă telefonul și masina ta sunt dotate cu bluetooth. Bluetooth este un set de specificații pentru o rețea personală, fără fir, bazată pe unde radio. Pe scurt, sincronizezi propriul telefon mobil cu player-ul mașinii și vei auzi în boxe muzica preferată fără să implice vreun fir.

Jack 3.5mm male to male

Multe playere auto au un loc unde poți introduce un jack de 3.5mm, exact ca cel de la căști. Pentru a asculta propria muzica în masina, caută un cablu 3.5mm male to male, introdu unul din capete în player, iar celălalt în telefon, iPod, tabletă și-așa mai departe. Dacă te-ai hotărât să îți cumperi un astfel de cablu caută unul cât mai scurt pentru a nu te incomoda în timpul condusului. Prețul unui astfel de cablu începe de la 10 lei.

Stick USB

Din nou, această metodă merge doar dacă aveți în masina un loc special pentru a introduce stick-ul USB și a asculta propria muzica. Dacă masina ta nu este dotată cu această opțiune, folosește un modulator / transmițător FM. Mai multe detalii despre acest device vei găsi mai jos.

Poză corp text

Sură foto

Modulator / Transmițător FM

Simplu de folosit, ieftin, ușor de găsit și foarte comod, cam astea sunt principalele atuuri ale unui modulator. Device-ul costă aproximativ 40 de lei și are un mecanism destul de simplu.  Îi conectezi  un stick, apoi îl introduci în spațiul de la bricheta, setezi o anumită frecvență FM, să zicem 90.00, iar aparatul începe să emită pe frecvența aia muzica de pe stick.

CD Player

Am lăsat CD Player-ul la final deoarece cumpărarea de CD-uri și sortarea lor nu este nici pe departe la fel de comod ca atunci când ai toate melodiile la degetul mic, pe smartphone sau pe o tabletă. În ciuda acestui lucru, putem ascult muzica dorită și la un CD Player. Cost estimativ 150 Lei

Ia cu tine un USB Auto

Dacă ai decis să folosești telefonul pentru a asculta muzica preferată în masina sau dacă folosești foarte mult GPS-ul de pe mobil, cumpără-ți un  USB Auto pentru a-ți încărca telefonul în timp ce te deplasezi. Spunem asta deoarece în momentul în care te deplasezi cu masina telefonul devine o necesitate, întrucât te poate salva din multe situații limită, așa că ține-l întotdeauna încărcat. Prețul unui astfel de dispozitiv este de 15-20 de Lei

Sursă foto site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *