decoratiuni auto inedite

4 decoratiuni auto inedite

Chiar dacă zăpada se lasă așteptată anul acesta, nu putem spune la fel și despre spiritul sărbătorilor. Mulți români obișnuiesc în această perioadă a anului să-și decoreze apartamentul, casa, grădina și așa mai departe, așa că în articolul de astăzi vă vom oferi 4 idei creative despre cum îți poți decora autoturismul în perioada Crăciunului.

Decoratiuni auto inedite

Coarne și nas de ren

Kitul conține două coarne cu clopoței și un nas roșu, ambele fiind realizate dintr-un material textil. Dacă în urmă cu câțiva ani era o adevărată provocare să găsești aceste coarne, în momentul de față sunt foarte ușor de procurat, iar prețul lor este sub 50 de lei.

1

Modul de montare este destul de simplu; coarnele au în partea de jos o clemă din plastic cu ajutorul căreia le prinzi între geam și rama acestuia, iar nasul are un fir subțire cu care îl legi de grila radiatorului.

Becuri colorate

Tot ce ai nevoie pentru a realiza această decorațiune este o instalație luminoasă pentru bradul de Crăciun și foarte multă răbdare. Mare atenție însă dacă alegeți acest ornament deoarece, folosite timp îndelungat, luminile pot slăbi puterea bateriei și o pot face nefuncțională.

2

Un alt aspect de care trebuie să țineți cont este cel legislativ. Conform codului rutier aflat în vigoare ”montarea la autovehicul, remorcă sau tramvai a luminilor de altă culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonoră sau accesorii ori modificări neomologate constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a III-a de sancțiuni.” (de la 6 la 8 puncte amendă și de la 540 la 720 de lei).  Acestea fiind spus, Ityres susține decorarea autoturismului pentru plăcerea personală, dar nu recomandă deplasarea cu o astfel de mașină.

Stickere

Stickerele reprezintă cea mai simplă soluție dacă vrei să îți decorezi autoturismul în preajma sărbătorilor. Sunt ușor de procurat, ușor de lipit și cel mai important, ai acces la o gamă variată de produse, ba chiar îți poți crea și stickere personalizate.

4

Pentru a lipi un sticker, degresează suprafața pe care vrei să îl lipești folosind o soluție pentru curățat geamuri, aplică stickerul, apoi apasă-l folosind o recletă din pâslă. Dacă nu ai una la îndemână, te poți ajuta de un card de credit.

Căciulă de Moș Crăciun supradimensionată

Cu o astfel de căciulă cu siguranță vei atrage atenția trecătorilor, rămâne însă de văzut de unde vei face rost de una.  Sunt foarte greu de procurat și cel mai probabil se fac doar pe comandă, în funcție de modelul autoturismului pe care îl dețineți. Acum că ne-am lămurit cu disponibilitatea acestui produs, să vedem cum stăm cu partea tehnică.

3

Cel mai probabil căciula se prinde cu un fir care trece pe sub plafonul mașinii, fapt pentru care este destul de instabilă la viteze mari și poate obstrucționa vizibilitatea ta ori a celorlalți participanți la trafic.

După cum ați văzut, o parte dintre idei nu sunt foarte practice, în ciudat faptului că au un aspect exterior plăcut, așa că recomandăm să nu conduceți un astfel de autoturism pe drumurile publice, din motive pe care le-am enunțat mai sus. Ideile v-au fost oferite de magazinul de anvelope Ityres.

Sărbători fericite tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *