pneuri noi

Cum sa te informezi inainte sa cumperi pneuri noi

Alegerea unui set de pneuri noi poate da multe bătăi de cap șoferilor. Dezinformarea ori informarea parțială poate avea consecințe nefaste precum alegerea unui set de anvelope incompatibile cu autoturismul dumneavoastră ori alegerea unui set care limitează performanețele mașinii.

Să vedem în continuare cum ne putem informa înainte de a achiziționa un set de pneuri noi.

  • Fiți informat: citiți constant despre pneuri noi

Primul pas în procescul de informare este citirea de articole. Spre exemplu, o parte din producătorii de pneuri prezenți pe site-ul nostru au, în cadrul propriilor site-uri, o secțiune unde obișnuiesc să-și detalieze produsele și să vă țină la curent cu tot ce este nou.

Unele dintre cele mai bune și mai relevante blog-uri specializate pe această nișă, care informează în mod constatant cititorii, sunt ale producătorilor Michelin, Continental și Goodyear.

Cel mai mult ne-au impresionat cei la Michelin, deoarece aceștia obișnuiesc să aibă un număr mare de articole la un interval mic de timp, dar și cei de la Continental deoarece aceștia oferă cititorilor posbilitatea de a descărca gratuit e-book-uri informative. Toate trei brand-urile de pneuri menționate mai sus se găsesc pe site-ul nostru. Pentru a filtra produsele în funcție de brand-uri folosiți panoul de căutare din partea de sus a portalului.

  • Urmăriți testele și topurile

Anual, pneurile noi sunt testate și clasificate în funcțiile de randamentul pe care l-au obținut în urma testelor.

Rezultatele și casificările le puteți găsi fie pe site-urile oficiale ale companiilor care se ocupă cu aceste teste, fie pe diferite publicații ori blog-uri, care fac preluări pentru a informa la rândul lor mai departe.

Unele dintre cele mai bine realizate clasificări sunt cele făcute de către germanii de la ADAC.  Topul acestora cu privire la cele mai bune cauciucuri de vară în funție de raportul calitate / preț a fost publicat pe blog-ul nostru în luna iulie și poate fi vizualizat aici.

  • Învață cum să citești o anvelopă

Tot în etapa de informare este inclusă citirea corectă a marcajelor laterale ale unui set de pneuri noi. Acest aspect este destul de important din două motive. În primul rând noile anvelopele trebuie să fie compatibile cu autoturismul pe care îl dețineti, iar în al doilea rând, un set de pneuri noi vă poate crește vizibil performanțele mașinii dacă este ales după anumite după anumite standarde.

Pentru a te informa corect înainte să achiziționezi un set de pneuri noi, echipa iTyres îți recomandă parcurgerea articolelor noastre precedente, ”Cum să citești o anvelopă” și  ”Cum influențează un set de cauciucuri performanța mașinii tale”.

  • Urmăriți canalele de pe YouTube ale producătorilor de pneuri, dar și conturile de pe rețelele sociale

Se zice că cel mai relevant conținut este cel video, probabil pentru faptul că este și cel mai greu de creat. Oamenii din spatele brand-urilor știu asta, fapt pentru care au apărut din ce în ce mai multe canale pe YouTube cu filmulețe explicative care vin în ajutorul potențialilor clienți.

La fel de importantă este și comunicare cu publicul, tocmai de aceea veți găsi brand-urile voastre preferate pe aproape toate rețelele sociale, de la Facebook, până la Pinterest și Instagram.

Sperăm că v-au fost de folos explicațiile de astăzi, dacă tot am discutat puțin de social media la final, lansăm invitația de a ne împrieteni pe Facebook pentru a vă ține întotdeauna la curent cu cele mai noi oferte, produse și articole.

Echipa iTyres vă urează un început de săptămână excelent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *