Cum aleg cauciucuri noi pentru masina mea

Ai nevoie de cauciucuri noi pentru mașina ta? Astăzi discutăm despre ce trebuie să faci pentru a alege cauciucurile care se potrivesc cel mai bine cerințelor tale!

1. Informare

Primul pas în alegerea unui set de cauciucuri noi pentru autoturismul dumneavoastră îl constituie informarea. Citiți bloguri de specialitate, puneți întrebări, încercați să aflați care branduri de cauciucuri sunt cele mai bune și mai ales, de ce.  Informați-vă din timp asupra noilor tendințe și a topurilor anuale pentru a vedea cele mai bune cauciucuri. În momentul de față, unul dintre cele mai relevante topuri privind raportul calitate / preț al anvelopelor de vară este cel realizat anul acesta de germanii de la ADAC

2. Verificare

Următoarea etapă în procesul de achiziționare al unui set de cauciucuri noi este să verificați care cauciucuri se potrivesc autoturismului dumneavoastră. Pentru a îndeplini acest lucru, fie puteți întreba pe forumuri de specialitate, fie vi le puteți alege singur în funcție de criteriile autoturismului pe care îl dețineți. Pentru a vă ușura munca puteți să vă folosiți de unul din articolele noastre precedente, în care explicăm pe larg cum să citiți o anvelopă și totodată cum să alegeți cauciucuri noi compatibile cu autoturismul  pe care îl dețineți.

3. Comparație

Dacă dejat v-ați hotărât asupra unui set de cauciucuri noi, atunci e timpul să comparați prețurile. Aceste lucru poate fi făcut foarte simplu folosind site-uri precum shopmania.ro sau compari.ro. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți producătorul și modelul de cauciuc dorit în căsuța de search iar site-ul vă va afișa o listă cu cele mai bune prețuri pentru produsul respectiv.

4. Alegere

Etapa finală în procesul de achiziționare a noilor cauciucuri este alegerea distribuitorului de la care cumpărați și alegerea metodei de achiziționare, online sau direct de la depozit. Recomandarea noastră este ca întotdeauna să cumparați de la distribuitorii autorizați deoarece aceștia oferă o garanție reală a produselor pe care le comercializează. De asemenea, o altă recomandare pe care o facem la final este să cumpărați online deoarece prin internet totul este mai simplu, mai ieftin și mai eficient, iar ofertele bune pot fi la doar două click-uri distanță.

Pentru a caută cauciucuri noi pentru autoturismul dumneavoastră accesați portalul www.ityres.ro și folosiți motorul de căutare pentru a găsi exact ceea ce vă doriți. Orice comandă plasată pe site-ul nostru beneficiază de transport gratuit.

sursa imagine: buckleysautorepair.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *