cauciucuri de vara noi

Ce marci de cauciucuri de vara noi sa aleg?

Vara este aici și cu siguranță ai trecut deja la anvelopele specifice acestui sezon. Însă, este recomandat să fii mereu informat și să știi care sunt cele mai bune mărci de cauciucuri de vara noi disponibile pe piață, în cazul în care te decizi să faci o investiție în mașina ta.

Ca să fii la curent cu cele mai noi modele de cauciucuri apărute pe piață și prețul acestora, poți vizita site-ul nostru, la secțiunea anvelope de vara. De asemenea, te invităm să citești în continuare acest articol, deoarece am pregătit pentru tine o selecție de cauciucuri de vara noi aparținând unor mărci diferite, selecționate de specialiștii iTyres.

Optiuni de cauciucuri de vara noi

#1 Viking Citytech

Viking reprezintă una din cele mai populare mărci de anvelope vândute de pe site-ul nostru, datorită calităților acestora deosebite dar și prețului bun pe care îl au, raportat la aderență.

Brand-ul Viking comercializează o gamă variată de anvelope, însă gama Citytech oferă tuturor șoferilor o alternativă avantajoasă. 

Prețul la bucată al unei anvelope Viking Citytech este 158 lei.

Pentru mai multe detalii, vizitează pagina produsului!

#2 Goodyear

Cu siguranță ai auzit de producătorul de anvelope Goodyear și suntem sigur că știi cel puțin o persoană care să folosească anvelope aparținând acestui brand.

Goodyear este al treilea producător de anvelope din lume, după Michelin și Bridgestone, și a fost numită în onoarea lui Charles Goodyear, inventatorul cauciucului vulcanizat, în onoarea sa.

Cauciucurile de vară Goodyear sunt la un raport excelent calitate preț și îți oferă calități deosebite, fără îndoială. Prețul unei anvelope de vară nou nouță Goodyear este 211 lei.

Pentru detalii, vezi pagina produsului!

#3 General Altimax Sport

Din seria celor mai vândute anvelope din magazinul online iTyres, aceste cauciucuri de vara noi sunt o alternativă fiabilă, cu aderență ridicată și un set de calități care se fac remarcate pe toată durata sezonului călduros.

Aceste anvelope aparțin producătorului american General Tire, având o distribuție larg răspândită în întreaga lume.

Prețul unei anvelope General Tire Altimax Sport este 364 lei.

Pentru detalii, vezi pagina acestui tip de anvelope!

#4 Taurus

Anvelopele Taurus sunt elegante, fiabile, cu o aderență ridicată pe toată perioada sezonului călduros. Brand-ul Taurus este deținut de Michelin, producătorul de anvelope nr. 1 la nivel mondial, iar anvelopele pe care le comercializează sunt o alternativă avantajoasă pentru orice șofer, având în vedere prețul.

În cazul în care nu ai auzit de acest brand de anvelope până acum, poți să te încrezi în calitatea materialelor folosite în confecționarea acestora și să ne crezi pe cuvânt când îți spunem că te vei bucura de ele pe termen lung.

Prețul unei anvelope este 150 lei și poate fi găsită pe pagina aceasta

#5 Matador

Anvelopele Matador sunt de înaltă performanță, cu profil asimetric, dezvoltate pentru o gamă variată de vehicule, de toate mărimile și clasele.

Prețul unui set de cauciucuri de vara noi Matador MP46 Hectorra 2 este de 334 lei, iar acestea pot fi găsite aici.

#6 Debica

Poți să mergi cu încredere pe „mâna” anvelopelor Debica Passio, o soluție avantajoasă pentru tine în acest sezon de vară și nu numai!

La un preț de doar 155 lei / anvelopă, beneficiezi de garanția unei mărci de renume cum este Debica, dar și de un set de cauciucuri de vara noi cu aderență ridicată, rezistente și calitative. 

Bucură-te pe termen lung de avantajele acestei mărci și află mai multe detalii!

#7 Yokohama

Lista noastră se încheie cu un alt set de cauciucuri de vara noi care aparține unui brand de renume, Yokohama, realizate pe baza celor mai noi tehnologii japoneze.

Rezultatul constă într-o gamă diversă de anvelope, din care am selectat un model pentru tine care costă puțin sub 200 lei. 

Află mai multe despre ele!

Dacă ești în căutarea unui set de cauciucuri de vara noi, la preț competitiv, te invităm să vizitezi magazinul online iTyres.ro, unde vei găsi peste 1000 de modele de anvelope de vara diferite!

sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *