anvelope pirelly si porche taycan

Anvelope Pirelli si iarna trece fara griji

Exista cateva mari avantaje oferite de anvelope Pirelli. Principala lor atributie este faptul ca sunt anvelopele perfecte pentru conditiile climatice de iarna. Pirelli sunt cunoscuti pentru ca au una dintre cele mai bune anvelope fabricate pentru a face fata conditiilor de iarna.

Daca nu va pricepeti atat de bine la masini sau anvelope, atunci probabil ca nu veti sti care este diferenta dintre anvelopele de vara si anvelopele de iarna. Atunci poate ca este o idee buna sa aruncati o privire la postarile noastre anterioare de blog pentru a afla ceva nou.

Pirelli si Salonul Auto de la Geneva

Mediul si inovatia sunt doua aspecte fundamentale ale noii mobilitati. Aici noile anvelope Pirelli ofera o contributie bogata pe ambele fronturi. Lansate la Salonul Auto de la Geneva din 2019 si disponibile pentru cele mai avansate masini, anvelopele lor ofera o serie de avantaje. In primul rand vorbim de rezistenta scazuta la rulare, care mareste performanta masinii, reducand in acelasi timp consumul.

Un alt avantaj cheie este reducerea zgomotului, pentru confort maxim si pentru a sublinia linistea din interiorul cabinei. La masinile electrice, motorul nu mai este sursa primara de zgomot. Astfel, combaterea frecventelor sonore produse de anvelope este cheia crearii unei atmosfere foarte silentioase.

In cele din urma, o prindere imediata pentru a musca instantaneu asfaltul, pentru o evadare rapida. Exista si o alta caracteristica care merita mentionata: o structura special conceputa pentru a suporta greutatea unui vehicul alimentat cu baterii.

pirelli si porche

Ce au in comun anvelopele Pirelli si Porsche Taycan?

Prima masina care se potriveste cu anvelope Elect este Porsche Taycan. Inginerii Pirelli au dezvoltat o anvelopa specifica P Zero Elect pentru Taycan, acum disponibila ca echipament original. Pentru a valorifica performanta fenomenala a masinii, era normal ca aceasta sa fie echipata cu anvelope Pirelli. Acest lucru ofera cele trei avantaje explicate mai sus: rezistenta redusa la rulare, zgomot redus la drum si aderenta imediata. Totul in siguranta perfecta!

Datorita compusului lor mai moale, aceste anvelope de iarna ofera o tractiune excelenta, ceea ce este deosebit de dificil in cazul masinilor electrice. De asemenea, asigura o franare sigura, totul in avantajul sigurantei. Acest lucru este posibil deoarece anvelopa a fost conceputa special pentru a se potrivi caracteristicilor unice de performanta ale masinilor electrice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *