Cat costa un set de anvelope pentru iarna?

Ești curios să afli care este cel mai bun pret anvelope iarna de pe piață? Sau pur și simplu vrei să îți iei un set de anvelope de iarnă la cel mai bun raport calitate-preț?

Aceastea sunt întrebări pe care le auzim deseori de la clienții noștri, mai ales în această perioadă. Majoritatea clienților își doresc să achiziționeze anvelope de iarnă după următoarele criterii:

  1. Preț redus
  2. Calitate ridicată
  3. Durabilitate (să reziste cât mai mulți ani)
  4. Aderență eficientă
  5. Producător cunoscut

În mare parte, aceste criterii de alegere sunt corecte. Însă, noi nu le-am plasa în această ordine.

În primul rând, nu am începe cu prețul redus. Din păcate, foarte multe persoane caută cel mai mic pret anvelope iarna fără să ia în considerare cât de mult le vor uza. De exemplu, dacă știi că întreaga iarnă vei folosi autoturismul doar pentru deplasări în oraș care nu vor fi zilnice, se justifică să alegi cel mai mic pret anvelope iarna.

Însă, dacă vei folosi autoturismul pentru trasee dificile în timpul iernii, aproape zilnic și chiar pe trasee lungi, în afara localității, recomandăm să nu alegi cele mai ieftine anvelope pe care le poți găsi.

Iarna este cel mai periculos sezon pentru șoferi și trebuie să pui întotdeauna siguranța pe primul plan. De aceea, mereu le punem această întrebare clienților noștri înainte de a le recomanda modelele potrivite.

Unde gasesc cel mai bun pret anvelope iarna

Există o gamă variată de magazine online, magazine fizice și service-uri auto unde găsești anvelope second hand și anvelope noi de iarnă, la o gamă variată de prețuri.

Cu toate acestea, recomandăm în primul rând să îți achiziționezi anvelope noi, nu second-hand. Ca să îți faci o idee asupra costului acestor anvelope, vom da drept exemplu o serie de anvelope din magazinul nostru online, iTyres.ro:

După cum poți observa, toate aceste modele costă sub 200 lei.

În oferta iTyres, găsești mii de anvelope de iarnă de la o gamă variată de producători, cu prețuri între 122 lei și 2283 lei. Poți vedea oferta întreagă aici.

Aceste prețuri includ TVA-ul și taxa eco, iar la orice comandă de anvelope din magazinul nostru, transportul este gratuit. Toate aceste modele oferă o aderență eficientă pe carosabil alunecos.

Așadar, cum să alegi cel mai bun pret anvelope iarna?

Gândește-te mai întâi la modul în care vei folosi aceste anvelope și la frecvența de folosire, după aceea investește un preț conform bugetului tău.

Ține cont de următoarele criterii (în această ordine):

  1. Aderență eficientă
  2. Calitatea cauciucului
  3. Durabilitate (să reziste mult timp)
  4. Preț
  5. Producător

Poți ține cont și de cel mai bun raport calitate pret anvelope iarna, însă, întotdeauna pune siguranța ta și a familiei tale pe primul plan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *