cauciucuri de iarna

Care sunt calitatile unui set de cauciucuri de iarna

Prin calitate înțelegem ansamblul tuturor atribuțiilor pozitive pe care le poate avea un set de cauciucuri de iarna. După ce am stabilit aceste atribuții, tot ce trebuie să facem este să accesăm site-ul unui magazin de cauciucuri și să comparăm anvelopele până găsim un model care să se muleze cerințelor și nevoilor noastre.

În articolul de astăzi vom pune accent pe principalele calități pe care un set de cauciucuri de iarna ar trebui sa le aibă și vom vorbi pe scurt despre fiecare dintre acestea.

Rezistența

De obicei cele mai rezistente anvelope sunt produse de brand-uri celebre, care s-au consacrat în acest domeniu, precum Michelin, Goodyear, Continental și-așa mai departe. La fel cum am spus într-un articol anterior, acest lucru nu reprezintă neapărat o constantă. Pot exista și cauciucuri ale unor brand-uri mai puțin cunoscute care să ofere un randament bun și să fie rezistente, dar un lucru e cert, sunt destul de greu de găsit.

Performanța

Nivelul de performanță ține atât de cauciucuri, cât și de modul în care le alegeți. Pentru a obține performanțe maxime alegeți cauciucuri în funcție de parametrii în care se încadrează autoturismul dumneavoastră. Folosiți datele din talonul mașinii și această listă unde explicăm pe larg cum anume se citește o anvelopă.

În cazul în care nu aveți timp pentru asta sau pur și simplu vi se pare o treabă mult prea migăloasă, puteți oricând să vă aruncați un ochii pe publicațiile auto din străinătate, unde la anumite intervale de timp apar noi clasamente cu cauciucuri de iarna.

Relația cu mediul înconjurător

Cauciucurile ecologice se împart în două categorii: cauciucuri ecologice prin modul de construcție și cauciucuri ecologice prin proprietățile pe care le dețin. În prima categorie, procentajul de cauciuc sintetic folosit în compoziție este mult mai mare față de o anvelopă obișnuită, fapt pentru care se folosește mai puțina materie primă naturală în construcția lor. În cea de-a doua categorie, anvelope sunt proiectate în așa fel încât să nu solicite automobilul și aibă un consum scăzut de carburant.

Preț

Un preț mic nu garantează calitate, dar nici un preț exagerat nu garantează performanțe tehnice deosebite. Prețul unui set de cauciucuri de iarna trebuie să fie în raport cu beneficiile pe care le oferă anvelopele. Pentru a vedea raportul calitate – preț dintre două cauciucuri, le puteți compara fie citind simboluri prezente pe banda laterală, fie urmărind articolele de specialitate, iar simultan să navigați pe mai multe site-uri pentru a vedea unde găsiți cel mai avantajos preț.

Ityres este unul dintre magazinele în care veți găsi o mare varietate de cauciucuri de iarna cu toate aceste calități. Pe lângă faptul că în momentul de față multe cauciucuri de iarna încă beneficiază de reduceri de până la 10%, magazinul nostru își ia angajamentul să livreze toate comenzile prin curier, în mod gratuit.

Pentru a vă ține la curent cu cele mai noi informații și pentru a fi mai aproape de voi, vă invităm să ne împrietenim pe Facebook.

sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *