e despre anvelope foarte ieftine, nu despre femei

Despre calitate, siguranta si anvelope foarte ieftine

Fiecare isi doreste anvelope foarte ieftine, dar cum puteti fi sigur ca sunt calitative? In afara de frane, anvelopele sunt probabil partea masinii pe care ati dori cel mai putin sa se defecteze. De aceea, am discutat cu expertii pentru a ne asigura ca facem alegerea potrivita, fara a arde prea multi bani.

Inainte de a intelege cum ar trebui sa va inlocuiti anvelopele, este important sa stiti cand ar trebui inlocuite. Evident, va trebui sa inlocuiti sau sa reparati anvelopele care se dezumfla sau explodeaza, dar vor trebui, de asemenea, inlocuite dupa o uzura suficienta.

„Anvelopele sunt considerate uzate din punct de vedere legal atunci cand adancimea benzii de rulare atinge 2/32 inch. Desigur, puteti achizitiona un indicator de adancime a benzii de rulare ieftin pentru a va ajuta sa va masurati anvelopele.”

anvelope foarte ieftine

Nu te lasa furat de imagine, vorbim despre anvelope foarte ieftine

Acum ca stiti cand sa va inlocuiti anvelopele, puteti obtine anvelope foarte ieftine si sigure? Ei bine, mai intai, trebuie sa specificati exact ce inseamna sigur.

Ce este o anvelopa „sigura”?

O anvelopa nesigura NU este dimensionata sau evaluata corespunzator pentru a va sustine in mod adecvat vehiculul pentru sarcinile si vitezele de care este capabila. Cumpararea anvelopelor mai mici pentru a economisi bani nu este niciodata recomandata.

„Anvelopele trebuie sa poata sustine greutatea bruta a unui vehicul, definita ca greutatea vehiculului insusi plus greutatea maxima a capacitatii sale de incarcare. Un decapotabil cu doua locuri si un portbagaj mic are o capacitate de transport mult mai mica alte masini. Toti producatorii de vehicule specifica sarcina minima pe care trebuie sa o suporte fiecare anvelopa.

Daca scopul este sa achizitionati anvelope foarte ieftine fara a sacrifica siguranta, atunci dimensiunile, sarcina si viteza trebuie sa fie in parametri. De asemenea, retineti ca o anvelopa mai ieftina poate sa nu dureze la fel de mult, asa ca decizia de cumparare ar trebui sa ia in considerare si cat timp intentionati sa le si utilizati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *