cauciucuri deteriorate II

Cum pot refolosi anvelope deteriorate II

În luna iulie am vorbit în acest articol despre trei modalități simple prin care putem prelungi durata de viață a anvelopelor, chiar dacă acestea nu mai sunt în stare perfectă de utilizare. Împreună am putut vedea cât de ușor se poate confecționa un leagăn, o groapă cu nisip pentru cei mici, ori ghivece decorative pentru grădină.

În articolul de astăzi vom continua lista de recomandări despre cum putem refolosi un set de anvelope deteriorate.

Rastel de biciclete

Dacă sunteți proprietarul a mai mult de două biciclete, ei bine atunci sigur o să vă placă această soluție. Aveți nevoie de 5-8 cauciucuri, o cazma și eventual o lopată.  Găsiți un loc unde pământul este nivelat, folosiți cazmaua pentru a săpa o groapă, scoateți pământul râmas în ea și băgați cauciucurile în locul lui la o distanță de 5-10 cm unul față de celălalt.

Imediat vei realiza că ai construit unul dintre cele mai cool rastele pentru bicicleta realizat din materiale reciclabile.

Raster de biciclete

Raster de biciclete

Ornamente de grădină

Cu ceva vopsea și puțină imaginație, zeci de anvelope deteriorate pot căpăta forma unor animale cu ajutorul cărora vă puteți infrumuseța grădina. Nu există pași pe care trebuie să-i urmați, pur și simplu trebuie să vă lăsați imaginația și ideile să curgă.

Ornamente de gradina

Ornamente de gradina

Scări

Da, ați citit bine, scări. Sunt ușor de construit, rezistă în timp și sunt foarte utile celor ce stau în zona de deal sau de munte. Tot ce trebuie să faceți este să dați scării forma dorită, făcând trepte din pământ, iar apoi așezați anvelopele deteriorate pe trepe.  Pasul următor este umplerea anveloelor cu pietrăș pentru oferi mai mult aderență la păsire, dar și pentru a crește durata de viața a scării.

Scări

Scări

Acestea au fost sfaturile de săpătămâna aceasta pentru a refolosi un set de anvelope deteriorate. Dacă se află printre voi oameni creativi care mai au și alte idei, vă invităm să folosiți cu încredere secțiunea noastră de comentarii din josul paginii.

Până data viitoare, echipa iTyres vă urează spor la construit și la decorat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *