Cauciucuri Michelin – recomandari de primavara

Brand-ul Michelin și-a început activitatea în Franța anului 1889 și produce cauciucuri până în ziua de azi. Acesta a căpătat rapid notorietate pe plan mondial datorită rezistenței, durabilității și calității pe care anvelopele lor au demonstrat-o odată cu trecerea timpului.

Dacă în trecut era o adevărată provocare să găsești și mai apoi să cumperi un set de cauciucuri Michelin, ei bine lucruri nu mai stau la fel în ziua de azi. Tehnologia a evoluat atât de mult în ultimul timp încât, cu un singur click de mouse sau cu un singur apel telefonic, produsele pot ajunge la ușa ta cât ai clipi.

Dacă nu ți-ai dat seama deja,  îți amintim că principalul subiect pe marginea căruia vom discuta astăzi îl reprezintă brand-ul Michelin și cele mai bune cauciucuri pe care ți le recomandăm pentru această primăvară, de la acest producător.

Scurt Istoric cauciucuri Michelin

Michelin este un producător de pneuri auto originar din Franța. Pe plan mondial, Michelin este cel mai mare producător de anvelope, având o cotă de piață de aproximativ 20%. Acest producător comercializează anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme până la avioane și de la biciclete până la navete spațiale. Compania a fost fondată în anul 1889 și activează pe piața românească începând cu anul 2001, operând trei unități de producție.

Cauciucuri Michelin Primacy 3

Cauciucurile Michelin Primacy 3 sunt foarte avansate din punct de vedere tehnologic. Acestea conțin micro-caneluri autoblocante integrate în baza de rulare. Pe lângă acest lucru, producătorul Michelin și-a echipat acest model cu o bandă de rulare cu caneluri foarte subțiri, care au o grosime de două zecimi de milimetri și se închid pentru a furniza un nivel superior de aderență fără a afecta durabilitatea anvelopei.

Cauciucuri Michelin Energy Saver

Vorbeam la mijlocul verii anului trecut despre trucuri prin care putem economisi  carburant, iar la finalul articolului îți spuneam cât de important este să alegi anvelopele potrivite. Cauciucurile Michelin Energy Saver sunt ideale pentru a face acest lucru, atâta timp cât le alegi în concordanță cu autoturismul tău. Dacă anvelope sunt mai mari decât trebuie, mașina va consuma mai mult combustibil, deoarece va trebui să exercite o forță mai mare.

Cauciucuri Michelin Pilot Sport

Cauciucurile Michelin sunt destinate persoanelor pentru care viteza reprezintă un aspect foarte important. Indicele de viteză este notat alături de celelalte marcaje pe partea laterală a anvelopei și este notat cu diferite litere, în funcție de viteza maximă recomandată. Pentru lista completă a indicatorilor, dar și restul marcajelor de pe marginea cauciucurilor, dați click aici.

Toate trei modelele prezentate mai sus se găsesc în stocul magazinului nostru de anvelope la cel mai bun preț, în diferite dimensiuni în funcție de cerințele și nevoile tale. Informațiile ți-au fost puse la dispoziție de ityres.ro, citește în continuare acest blog pentru a fi la curent cu ultimele informații din domeniul auto și cele mai bune oferte la cauciucuri.

Sursă foto site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *