cauciucuri online

Avantaje si dezavantaje ale achizitionarii de cauciucuri online

În articolul de astăzi vom încerca să punem în balanță avantajele și dezavantajele achiziționării de cauciucuri online.

Echipa ityres a întocmit o listă succintă la care puteți contribui cu sugestii folosind secțiunea de comentarii din josul paginii. Să vedem în continuare care sunt acestea.

Avantaje cauciucuri online

Produsele sunt mai ieftine

În mediul online produsele vor fi mai ieftine, deoarece retailerii reduc din cheltuieli utilizând un personal restrâns și alegând spații comerciale cu o chirie mică. Pe lângă acest lucru, acolo unde cererea dintr-un anumit produs este mare, automat și prețul acestuia va crește sistematic. Recomandarea noastră este ca înainte să cumpărați un set de cauciucuri dintr-un magazin, să verificaț totuși și prețurile din mediul online.

Informare în timp real

Unul din marile avantaje ale mediului online este că te poți informa în timp real asupra însușirilor produsului vizat, ori asupra calităților serviciilor vânzătorului. Poți petrece ore în fața laptop-ului urmărind top-uri, teste, articole ori advertoriale pentru a alege cauciucurile care se mulează perfect cerințelor tale.

Gamă variată de produse

Mediul oline oferă o gamă variată de produse, comparativ cu mediul offline. Spre exemplu pe site-ul nostru puteți alege din aproximativ o mie de modele de cauciucuri și peste 45 de branduri.

Comparație

Unul din martile avantaje ale mediului online este că poți compara prețurile produselor.  Pentru a realiza această operațiune poți folosi site-uri precum ShopMania.ro sau Compari.ro. De asemenea, poți folosi aceste site-uri pentru a vedea feedback-ul magazinelor primit din partea clienților, dar și datele de contact ale retailer-ului.

Transport

Nu mai este nevoie să-ți faci griji că nu ai cu ce transporta cauciucurile de la magazin până acasă. Dacă le comanzi online acestea vor fi livrate fie prin serviciul ramburs pus la dispoziție de Poșta Română, fie prin firmele private de curierat.

În această perioadă a anului, magazinul nostru pune la dispoziție clienților săi transport gratuit oriunde în țară pentru orice tip de anvelopă de iarnă.

Poți plasa comanda oricând

De ce să petreci ore întregi în trafic alergând de la un magazin la altul, pentru a-ți cumpăra modelul de cauciucuri dorit, când poți rezolva totul cu câteva click-uri. Magazinele online nu au program, fapt pentru care poți plasa o comandă indiferent de oră, iar aceasta va fi preluată de un operator în cel mai scurt timp. În acest fel vei economisi timp, energie și chiar cheltuiala pe transport.

Dezavantaje cauciucuri online

Alterează sentimentul de shopping

De obicei alergatul printre site-uri nu este la fel de palpitant ca alergatul prin magazine, așa că experiența de a face cumpărături online poate fi destul de monotonă.

Nu primești produsele pe loc

Indiferent de metoda de transort pentru care optezi, tot va trebui să aștepți câteva zile până îți vor sosi acasa noile produse cumpărate.

Erori

Uneori există riscul să se producă erori, în schimb acestea sunt remediate în cel mai scurt timp posibil. Acest ultim aspect este unul de ordin general, deoarece există zeci de cazuri în care s-au produs erori și în cazul magazinelor offline.

Acestea fiind spuse, rămâne la latitudine dumneavoastră să alegeți metoda de cumpărare care vă avantajează cel mai bine. O zi plăcută tuturor!

sursa foto: dreamstime.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *