anvelope

Idei de refolosire a anvelopelor uzate

Nu arunca, refoloseste!

Ar trebui ca in fiecare dintre noi sa traiasca un mic ecologist care sa caute idei despe cum ar sa refolosesca anvelope uzate, cum sa le fructifice si sa le de-a viata altfel. Asa ca astazi va voi oferi idei si poze graitoare despre cu sa folosesti  si sa reciclezi anvelopele uzate.

1.Anvelope uzate pentru aranjamente florale

idei anvelope uzate

Iata cum cu cateva anvelope poti obtine o curte superba fara nicio investitie.  Poti planta plante sau chiar copaci in interiorul anvelopelor uzate si te poti bucura de un eco-spatiu. Ai ghivece gratuite si le poti personaliza si colora dupa bunul plac.

Poti creste chiar si legume, fructe de padure sau plante aromatice in interiorul anvelopelor reciclate

2. Decoruri cu anvelope uzate

decoruri cu ancelope uzate

O anvelopa uzata, cu putina vopsea si un strop de imaginatie se poate transforma intr-un decor statement. Poate fi asezata pe o masa din curte, sau chiar pe un perete. Poti decora un perete intre cu astefl de aranjamente. Ce zici?

3. Leagan din anvelope uzate

leahan din anvelope uzate

Fericirea are chip de copil. Improvizeaza un leagan dintr-o anvelopa si invita-i pe copii sa-l testeze. Uneori poti produce fericire cu un lucru banal. Incearca!

4. Gard din anvelope uzate

gard din anvelope uzate

Salveaza planeta si infrumuseteaza-ti spatiul exterior. Aduna anvelope uzate, vopseste-le in culori pastelate si separa-ti spatiile intr-un stil vesel si eco-friendly. Ai nevoie de anvelope si cateva spray-uri colorate.

5. Anvelope uzate pentru obiecte de exterior

mobila din anvelope uzate
Daca la elemente de decor te gandisei, sunt sconvins ca in ceea ce priveste realizarea de mobilier de exterior din anvelope te-am surprins putin. Poti improviza mese si scaune din anvelope uzate.

Cauta modele pe internet, inspira-te si personalizeaza. Refoloseste. Imrovizeaza.

6. Loc de joaca pentru copii in parcuri publice din anvelope reciclate

loc de joaca din anvelope reciclate

Uite o MEGA-IDEE pentru autoritati si cei care se ocupa cu intretinerea parcurilor publice. Pot construi un parc tematic doar cu obiecte reciclate si anvelope. I-ar invata pe cei mici sa recicleze, se selecteze gunoiul si i-ar putea recopensa cu joaca si distractie. 🙂

7. Debarcader din anvelope reciclate

debarcader din anvelope reciclate
Nu numai ca este eficient si sigur, este vizibil din departare si estetic. Fiecare barca va acosta cu usurinta si fara a exista riscul de a se lovi de vreo margine atunci cand vremea nu este prietenoasa.

8. Obiecte pentru casa din anvelope uzate

oblecte pentru casa din anvelope reciclate

Este drept ca iti trebuie ceva indemanare sa realizezi tot felul de obiecte pentru casa din anvelope. Lumea cauta in ziua de azi sa achizitioneze tot felul de lucruei din materiale reciclate, asa ca ma gandesc ca poate fi o ideea de afaceri cu investitie 0 dar ceva mai multa munca.

9. Arta din avelope uzate

arta din anvelope uzate
Sa vopsesti o anvelopa si sa pui o mana de pamant in ea e usor. Dar sa faci diferite forme, care de care mai expresive si mai aproape de realitate, mie mi se pare complicat. Daca ai timp liber si talent, fructifica-l si transforma anvelope in opere de arta.

Claudiu stie! 🙂 A inceput sa creeze fantani, cesti, dovleci si alte obiecte decorative pentru el si prieteni, toate din anvelope Acum face bani din asta, lucreaza doar pe comanda.

10. Anvelope reciclate pentru sisteme de plantare


Sincer iti spun ca am vazut tot felul de plante crescute in anvelope dar nu m-am gandit atat de departe ca in exemplul de mai sus. Fermierii se pot inspira si pot crea plantatii stratficate si usor de intretinut.

Astea fiind spuse, iata cele 10 idei de folosire a anvelopelor uzate. Astep idei si poze de la voi in completare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *