Camera video auto – unul dintre cele mai bune accesorii pentru soferi

O camera video auto reprezintă o investiție destul de bună pentru orice șofer deoarece, plătind o sumă de bani destul de mică, poți face posibilă capturarea în format video a tuturor momentelor în care autoturismul tău se află în mișcare.

Principalele beneficii pe care ti le ofera o camera video auto

Primul beneficiu de care te bucuri în cazul în care ți-ai instalat o camera video auto este reprezentat de faptul că, în cazul unui accident, poți prezenta echipajului de poliție probele video pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a produs. În plus, anumite companii de asigurări consideră relevante probele video și poți obține mult mai repede despăgubiri în cazul unui accident.

Al doilea beneficiu este reprezentat de simplul fapt că vei avea imagini video din toate locurile pe care le-ai vizitat, toate apusurile de soare surprinse din mașina, toți kilometrii de asfalt neted și toate momentele frumoase petrecute alături de cei dragi.

Principalele caracteristici

Din punctul nostru de vedere, o camera video auto trebuie să fie performantă – pentru a filma la o claritate cât mai bună atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte; mică – pentru a nu te incomoda atunci când te uiți prin parbriz, rezistentă la șocuri – pentru a putea urmări imaginile după o posibilă coliziune și bineînțeles ușor de montat.

Recomandare camera video auto

Ityres recomandă o camera video auto în formatul celor produse de GoPro, întrucât întrunește toate caracteristicile de mai sus. Dacă o astfel de camera vi se pare prea scumpă, cu siguranță veți găsi o alta în același stil, dar de la un producător mai puțin cunoscut.

beneficii camera video auto

Sursă foto

De ce trebuie să fie ușor de montat / demontat?

Furtul din autoturisme este un fenomen care nu trebuie neglijat, așa că nu expune ostentativ bunurile de valoare, mai ales atunci când nu îți supraveghezi mașina. De asemenea, nu lăsa la vedere nici genți, rucsace de laptop, portofele, telefoane sau orice altceva ce are putea atrage atenție unui potențial infractor. Ascunde toate aceste lucruri în torpedou sau ia-le cu tine în casă. Mai multe despre cum să previi fenomenul de furt auto găsiți în articolul nostru din luna ianuarie.

Care este sistemul de funcționare?

Ai nevoie de o camera video auto, un suport de bord cu ventuză, un încărcător USB și un card de memorie destul de mare. Lipește suportul cu ventuză în mijlocul parbrizului, introdu încărcătorul în priza auto și-apoi conectează  camera la încărcător. Stabilește din setările camerei o rezoluție modestă (480p) pentru a ocupa cât mai puțin loc pe card și-apoi aprinde camera de fiecare dată când pleci la drum.

Cât costă o camera video auto?

Dacă vrei o camera video auto cu performanțe modeste, poți găsi una și sub 100 de lei, dar o camera performantă împreună cu toate accesoriile de care are nevoie, poate duce la aproape 1000 de lei.

Toate informațiile v-au fost puse la dispoziție de magazinul de anvelope ityres.ro. Intră pe site pentru a vedea cele mai noi modele de cauciucuri auto, la cele mai bune prețuri.

Sursă foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *