anvelope de iarna

Top 5 anvelope de iarna Auto Express

Am intrat în perioada în care bine cunoscutele anvelope de iarna au devenit obligatorii. Dacă încă nu ai apucat să îți cumperi, îți prezentăm în articolul de astăzi 5 sugestii oferite de Auto Express, prin prisma unui top realizat de aceștia.

Șapte din cele opt anvelope prezentate se găsesc în stocul magazinului nostru, iar transportul este gratuit.

Auto Express este o revistă auto săptămânală vândută în Marea Britanie, al cărui prim număr a văzut tiparul în septembrie 1988. De curând aceștia au realizat un top în care au testat diferite anvelope de iarna în funcție de treisprezece itemi: frânare pe zăpadă, tracțiune pe zăpadă, cercuri în zăpadă, acvaplanare pe zăpadă topită (slushplaning), manevrabilitate pe zăpadă, acvaplanare pe drum drept, acvaplanare în curbe, frânare pe circuit umed, frânare pe circuit uscat, zgomot interior, manevrabilitate pe circuit uscat și rezistența la rulare.

Să vedem în continuare care dintre anvelope au obținut cel mai mare scor.

Anvelope de iarna recomandate de Auto Express

  1. Anvelope Nokian WR D3

În conformitate cu rezultatele testelor, declarăm anvelopele finlandezilor de la Nokian cele mai bune pentru autoturismul dumneavoastră. Acestea au scos un scor excelent la toți cei treisprezece itemi, obținând locul întâi la frânarea pe zăpadă și la rezistența la rulare.

Preț 225 Lei

Scor 100%

  1. Anvelope Continental ContiWinterContact TS 850

Modelul ContiWinterContact TS 850 a ratat victoria la mustață, deși a obținut rezultate remarcabile la testele pe zăpadă. Continental AG este un concern internațional cu sediul în Germania, producător de componente auto, pneuri, sisteme de frânare, sisteme de control al stabilității și-așa mai departe.

Preț 264 Lei

Scor 99%

  1. Anvelope Goodyear UltraGrip 8 Performance

Poziția numărul trei este ocupată de modelul UltraGrip 8 Performance de la Goodyear, același model care în anul 2012 a ocupat locul numărul doi. Chiar dacă lupta a fost una destul de aprigă, se pare că anvelopele de iarna Goodyear au excelat la proba de manevrabilitate pe zăpadă.

Preț 245 Lei

Scor 98.9%

  1. Anvelope Michelin Alpin A4

Spre deosebire de anii precedenți, Michelin ocupă în acest top poziția numărul patru, cu modelul Alpin A4. Michelin este un producător de pneuri auto originar din Franța. Pe plan mondial, Michelin este cel mai mare producător de anvelope, având o cotă de piața de aproximativ 20%. Acest producător comercializează anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme până la avioane și de la biciclete până la navete spațiale.

Preț 286 Lei

Scor 98.7%

  1. Anvelope Hankook Winter iCept RS

Echipa Ityres recomandă aceste anvelope deoarece raportul dintre calitatea produsului și prețul acestuia este unul foarte bun. Conform testului realizat de Auto Express, anvelopele Hankook Winter iCept RS au scos maximul de puncte la acvaplanarea pe zăpadă topită (slushplaning) și la manevrabilitate pe circuitul uscat. Prețul acestei anvelope este cu aproximativ o treime mai mic față de prețurile celorlalte anvelope de iarna prezente în top.

Preț 176 Lei

Scor 98.7%

Pozițiile șase, șapte și opt sunt ocupate de anvelopele Dunlop Sp Winter Sport,  anvelope Pirelli Winter 210 Sottozero Serie II și anvelope Zeta Antarctica.

Magazinul de anvelope Ityres încurajează adoptarea unei atitudini precaute în faţa capriciilor vremii, cu atât mai mult cu cât, şofer fiind, eşti responsabil de integritatea fizică a ta, a pasagerilor, a pietonilor şi a oricărui participant la trafic.

Pentru a căuta anvelope de iarnă pentru autoturismul dumneavoastră accesaţi www.ityres.ro şi folosiţi motorul de căutare pentru a găsi exact ceea ce vă doriţi. Orice comandă plasată pe site-ul nostru beneficiază de transport gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *