set de anvelope all seasons

Ai dubii? Alege un set de anvelope all seasons!

Cumpararea de anvelope pentru un vehicul poate fi o afacere dificila. Intre evaluarile de viteza, recomandarile de temperatura si dimensiuni, este greu de stabilit care anvelopa este cea mai potrivita pentru un anumit vehicul si o anumita regiune geografica. Un set de anvelope all seasons vine in ajutorul tau si face alegerea mai usoara.

Pana la sfarsitul anilor 1970, soferii din multe parti ale lumii s-au confruntat cu povara schimbarii anvelopelor atunci cand vremea a devenit rece. In 1977, pentru a usura inconvenientul de a comuta intre anvelopele de vara si cele pentru zapada, Goodyear Tire & Rubber Company a lansat prima anvelopa pentru toate anotimpurile.

Si totusi…

Acest lucru inseamna ca un set de anvelope all seasons erau bune pentru utilizare in majoritatea locurilor pentru cea mai mare parte a anului. Nu a insemnat ca un sofer poate avea cauciucurile instalate si sa uite de ele. Desi cele mai multe vehicule noi de astazi vin cu unele variante ale anvelopei pentru toate anotimpurile instalate din fabrica. Totusi, exista inca situatii care pot provoca probleme si pot impinge aceste anvelope all seasons dincolo de limitele lor.

Stiind ce anvelope sunt adecvate pentru anumite vehicule si regiuni poate contribui la stimularea sigurantei soferului, a pasagerilor si a drumului. Pe masura ce vremea de vara se raceste, sugerand venirea unor anotimpuri mai reci si mai dure, soferii ar trebui sa aiba o grija suplimentara. Grija in ceea ce priveste siguranta vehiculelor si pasagerilor, ceea ce include constientizarea anvelopelor.

Ai verificat daca setul de anvelope all season te mai tine o iarna?

Acest lucru este valabil mai ales pentru parintii care isi duc foarte des copiii cu masina la scoala sau la gradinita. Aceasta activitate presune o grija sporita pentru siguranta.

Potrivit unui studiu realizat de gigantul anvelopelor Michelin, 39% dintre parintii chestionati spun ca se ingrijesc mai bine de vehiculele lor. Deoarece stiu ca vor conduce mai mult, seturile de anvelope all seasons sunt alegerea potrivita. Intotdeauna trebuie sa ne asiguram ca plecam la drum luandu-ne toate masurile de siguranta. In special, odata cu venirea anotimpului rece, este important sa ne protejam atat pe noi ca soferi cat si pe pasagerii nostri.

Drumuri in siguranta va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *