Azi nu e despre anvelope. Noutati de la VW: masina electrica ID.3

Verde! Imi place verde! Ma bucura enorm prezenta pe sosele a masinilor electrice si salut fiecare progres a acestora, mai ales in ceea ce priveste autonomia. Uite ca se poate si rapid si fara poluare si asta vine sa demonstreze VW inca o data. Adio schimbarilor de treapta! Bun venit aderentei perfecte, acceleratiei constante si scaderii uzurii la anvelope!

Mie imi place VW, a fost prima mea masina

De cate ori vine vorba de VW ma apuca nostalgia. Prima mea masina a fost un VW, mare, break, fara servodirectie si mereu intram in curbe de parca as fi condus un tir. 🙂 Ce vremuri, ce tinerete!

De atunci am mai schimbat cateva masini, dar, ghici ce? Acum conduc tot un VW break. 🙂 Nu e electric, ce-i drept, dar mi-as dori unul. Mi-as dori un o masina electrica VW ID.3 asa cu pamantul doreste ploaia intr-o zi torida de vara.

anvelope masini electrice

Stiai ca ID.3 stie sa salute? Exact, are lumina de salut. Are baterie cu incarcare rapida (!), plafon panoramic si asistenta vocala. Inchide ochii si vizualizeaza-te la volan. Pune muzica in fundal si vezi ca pe site-ul producatorului gasesti inregistrarea de sunet a motorului. Da play! Setul de anvelope de ultima genertie te-a propulsat pe sosea.

Nu vreau sa te trezesc din vis, toti meritam un VW ID.3. Toti! Toti meritam o masina noua incaltata cu anvelope care cresc performantele masinii pe sosea si ofera siguranta pasagarilor atunci cand se efectueaza manevre bruste.

Daca tot vorbim de masini eco, poate esti interesat si de anvelope eco.

Autonomie mare, 4oo km

Cu o baterie de 57 kWk, elegantul si aerodinamicul ID.3 are o autonomie de pana la 400 de km, cel putin asa spune producatorul. Ajungi din Brasov pe litoral fara opriri pentru incarcare. Inca nu stim cu exactitate, masina este programata sa iasa pe poarta fabricii in cativa ani.

Am o curiozitate. Cu ce anvelope va iesi din fabrica si ce recomandari face producatorul in acest sens? Anvelope eco friendly?

Pana atunci, cea mai buna masina e cea pe care o avem si cele mai bune anvelope sunt cele care ne ofera siguranta in trafic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *